×

Η Εταιρεία μας

Το 1980 η Karavasilis group ξεκίνησε ως τεχνικό γραφείο μελετών και κατασκευών και με εξειδικευση στις στατικές μελέτες από οπλισμένο σκυρόδεμα. ‘Εκτοτε παραμένουμε πιστοί και ειλικρινείς στο έργο μας έχοντας στο ενεργητικό μας πολυάριθμα έργα και αξιόλογες συνεργασίες.

Σήμερα η Karavasilis group είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της μελέτης, της κατασκευής και της ανακαίνισης κτιρίων. Η πλούσια γκάμα των έργων της περιλαμβάνει:
-συγκροτήματα κατοικιών
-πολυόροφες οικοδομές
-βιομηχανικά κτίρια
-αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων
-εμπορικά καταστήματα
-γραφεία
-ιατρεία
-επαγγελματικούς χώρους
-χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας
-ξενοδοχεία

και ειδικά έργα όπως:
-πηλοθεραπευτήριο
-συνεργεία αυτοκινήτων
-Ι.ΚΤΕΟ
-κέντρο συλλογής οχημάτων
-βιολογικούς καθαρισμούς
-πισίνες κ.α..

 

Η εταιρεία στελεχώνεται από πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, και interior designers με πολυετή εμπειρία στον χώρο των κατασκευών, οι οποίοι πλαισιώνονται από ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών και τεχνιτών όλων των ειδικοτήτων.
Aρχή για την εταιρεία αποτελεί η εύρυθμη συνεργασία τόσο μεταξύ των στελεχών όσο και μεταξύ των ευρύτερων συνεργατών, έτσι ώστε να αποτελέσουν όλοι μαζί την κινητήρια δύναμη για ένα άρτιο και επιτυχημένο έργο.

Η Karavasilis group παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αναλαμβάνοντας από το σχεδιασμό μέχρι την κατασκευή του έργου και την υλοποίηση όλων των οικοδομικών εργασιών. Καλλιεργώντας και αναπτύσσοντας την προσωπική επαφή με τον πελάτη και έχοντας ως άξονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του, η ομάδα παρέχει καινοτόμες ιδέες για έξυπνες και λειτουργικές προτάσεις, με γνώμονα την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος. Με τη σωστή διαχείριση του budget, την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και την ολοκλήρωση των εργασιών σε μικρό χρονικό διάστημα, προσφέρει λύσεις που ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Η ομάδα μας

Βασίλης Καραβασίλης

Πολιτικός Μηχανικός

Ενεργειακός Επιθεωρητής

Με εμπειρία 30 χρόνων στον τομέα της μελέτης και της κατασκευής οικοδομικών έργων, ο Βασίλης Καραβασίλης συνεχίζει τη δημιουργική του πορεία ως πολιτικός μηχανικός, τώρα και ως ενεργειακός επιθεωρητής.
Με εξειδίκευση στις στατικές μελέτες από οπλισμένο σκυρόδεμα, πολλά αρχιτεκτονικά και εργολαβικά γραφεία έχουν δείξει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο και το έργο του με τις χρόνιες συνεργασίες τους.

Στέργιος Καραβασίλης

MSc Πολιτικός Μηχανικός

Απόφοιτος πολιτικός μηχανικός του πανεπιστημίου του Leeds της Αγγλίας και με μεταπτυχιακές σπουδές Infrastructure Asset Engineering and Management, ασκεί το επάγγελμα του πολιτικού μηχανικού απο το 2005.
Η ειδικότητά του στην αξιολόγηση, επιδιόρθωση και ενίσχυση κτιριακών εγκαταστάσεων, γεφυρών και δρόμων, τον οδήγησε σήμερα να ασχολείται υπεύθυνα με τον κλάδο των κατασκευών και της αξιοποίησης ακινήτων.

Aναστασία Καραβασίλη

Αρχιτέκτων Μηχανικός

MSc Interior Designer

Tο 2006 ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία ως πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός δομικών έργων. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές «Interior & Living Design» στο Μιλάνο της Ιταλίας.
Συνέχισε τις σπουδές της στην Επιστήμη της Αρχιτεκτονικής στο Πολυτεχνείο του Τορίνο. Σήμερα βρίσκεται από επιλογή της στην Ελλάδα και επιδίδεται στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Αθανασία Δούκα

Πολιτικός Μηχανικός

Ενεργειακός Επιθεωρητής

Αχίλλιος Διπλάρης

Πολιτικός Μηχανικός

Ενεργειακός Επιθεωρητής

Μαριάνθη Ζωγράφου

Αρχιτέκτων Μηχανικός